Sneak Peek på neste utgave av FEELGOOD magasinet på god gammeldags print

Redaktøren har  intervjuet Mikael Forselius. Han er et stort forbilde for mange med sitt brennende engasjement for reiselivet på Røros og lokalmat i Rørosregionen.  Mikael er gründer, kokk, hotelldirektør for 3 hoteller, konsernsjef og styreleder for De Historiske Hoteller og Spisesteder blant annet. Han er en pionér for lokalmat og tradisjoner. Det er så inspirerende å møte folk som følger drømmer og som realiserer sine planer. Les historien om hvordan han har vært dedikert til sitt kokkevirke helt fra barnsben av og om hvordan han balanserer livet sitt som voksen.

Vi trenger folk som brenner for noe, som har engasjement utover det vanlige og som balanserer dette med et godt liv.

Les Feelgoodintervjuet i neste utgave av FEELGOOD