Mikael Forselius vil stå for den offisielle åpningen av årets Trønderskmatfestival torsdag 30. juli.

Kokken, ølbryggeren, matformidleren og destinasjonsutvikleren Mikael Forselius vil stå for den offisielle åpningen av årets matfestival torsdag 30. juli.

Vi er veldig glade for at Mikael Forselius vil åpne årets store fest for matinteresserte, sier daglig leder Aslaug Rustad i Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS. – I tre hele dager feirer vi kortreist mat og drikke, og han er en sentral aktør i utviklingen av mat- og drikkespesialiteter fra Rørosregionen. Ikke bare formidler han matopplevelser til liten og stor, men også kunnskap og tradisjoner om mat og drikke og han bidrar til at turisten skal få matopplevelser utenom det vanlige. Vi gleder oss stort til å få ham til årets matfestival!

Forselius gleder seg også: – Det er en stor ære å få åpne Norges viktigste matfestival! Oi! Trøndersk Matfestival er blitt den ledende lokalmatfestivalen i Norge, og er en arena der trønderske mat- og drikkeprodusenter får vist frem sitt unike mangfold, sier Forselius. – Matfestivalen viser frem lokale delikatesser, men de besøkende er i høyeste grad internasjonale siden den lokale maten er blitt en av de største attraksjonene i vår fantastiske region, sier Forselius

About the Author:

Comments are closed.