Magasinet Jeger har blitt med Mikael på jakt

Det blev det en 7 siders artikkel i desember utgaven av magasinet Jeger av! med titelen MATAUK PÅ RØROSVIDDA så beskriver Jeger en flott rypejakttur på Røros sammen med Mikael og to andre jaktkompiser. Fangsten blev ikke den største, men en hyggelig tur med gode samtaler og flotte naturopplevelser blev det!

 

Ny kokebok med Mikael Forselius som medforfatter

Ny kokebok fra Rørostraktene ”Mat for berser, stuter og kølkjørersker – mat til øl og øl i mat, oppskrifter med Rørospreg” lanseres 7. november.

Da bersene og kølkjørerskene kom hjem etter lange og strevsomme arbeidsuker nede i den mørke, kalde gruva, var det lite som smakte så bra som et husmannsmåltid med en god, ferdig brygget øl. Den gang var bryggingen en omstendelig prosess, ølet var vel så viktig etter en lang arbeidsdag som til høytid og fest. Forfatterne er Jørgen Langeng, Per-Ole Græsli, Lars-Eric Granqvist og Mikael Forselius
De fire kokkene og ølbryggerne som deler oppskriftene i boka er hverken berser, stuter eller kølkjørersker. Men, de er lidenskapelig opptatt av å brygge det beste ølet, og å bruke det i og til mat. Boka ”Mat for berser, stuter og kølkjørersker – mat til øl og øl i mat, oppskrifter med Rørospreg” er for deg som liker mat, men ikke vil tilbringe for mange timer på kjøkkenet, og som liker øl.

Boken lanseres 7. november

By |november 1st, 2015|Bøker|0 Comments|