Om min kjærlighet til multer i VG Helg lørdag 22 august.

En pionèr i lokalmat skriver FEELGOOD magasinet i sitt høst nr.

Sneak Peek på neste utgave av FEELGOOD magasinet på god gammeldags print

Redaktøren har  intervjuet Mikael Forselius. Han er et stort forbilde for mange med sitt brennende engasjement for reiselivet på Røros og lokalmat i Rørosregionen.  Mikael er gründer, kokk, hotelldirektør for 3 hoteller, konsernsjef og styreleder for De Historiske Hoteller og Spisesteder blant annet. Han er en pionér for lokalmat og tradisjoner. Det er så inspirerende å møte folk som følger drømmer og som realiserer sine planer. Les historien om hvordan han har vært dedikert til sitt kokkevirke helt fra barnsben av og om hvordan han balanserer livet sitt som voksen.

Vi trenger folk som brenner for noe, som har engasjement utover det vanlige og som balanserer dette med et godt liv.

Les Feelgoodintervjuet i neste utgave av FEELGOOD

Mikael Forselius vil stå for den offisielle åpningen av årets Trønderskmatfestival torsdag 30. juli.

Kokken, ølbryggeren, matformidleren og destinasjonsutvikleren Mikael Forselius vil stå for den offisielle åpningen av årets matfestival torsdag 30. juli.

Vi er veldig glade for at Mikael Forselius vil åpne årets store fest for matinteresserte, sier daglig leder Aslaug Rustad i Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS. – I tre hele dager feirer vi kortreist mat og drikke, og han er en sentral aktør i utviklingen av mat- og drikkespesialiteter fra Rørosregionen. Ikke bare formidler han matopplevelser til liten og stor, men også kunnskap og tradisjoner om mat og drikke og han bidrar til at turisten skal få matopplevelser utenom det vanlige. Vi gleder oss stort til å få ham til årets matfestival!

Forselius gleder seg også: – Det er en stor ære å få åpne Norges viktigste matfestival! Oi! Trøndersk Matfestival er blitt den ledende lokalmatfestivalen i Norge, og er en arena der trønderske mat- og drikkeprodusenter får vist frem sitt unike mangfold, sier Forselius. – Matfestivalen viser frem lokale delikatesser, men de besøkende er i høyeste grad internasjonale siden den lokale maten er blitt en av de største attraksjonene i vår fantastiske region, sier Forselius